WalkAway arrangeres som lederudviklingsture – væk fra hverdagen

 

Typisk af 5 dages varighed og oftest fra mandag til fredag. Destinationerne har foreløbigt været Toscana, Harzen og Bornholm. Vi tilbyder åbne ture, hvor du har mulighed for at møde nye mennesker eller ture tilrettelagt for lukkede grupper. Vi bor under tag og sover i rigtige senge. Deltagerantallet ligger typisk på 9 til 12 personer.

Du slipper for at tænke på det meste – du kan koncentrere dig om rejsen. Både den du er på rent fysisk (på gåben), men mest om den rejse du er på i din udvikling som leder.

Der kan være mange udfordringer for dig som leder. Ingen af disse er for store eller for små at tage op.

Den tillid vi bygger op i gruppen er helt afgørende for at du kommer hjem med det du skal have ud af en lederudviklingstur med WalkAway.
Det er nemlig i tilliden at samtalerne bliver ægte, stærkest og får reel betydning. Både for dig – men også for resten af gruppen.


”Det er ingen hemmelighed at Harzen har gjort en forskel for mig. Jeg sad til pressemødet på værelse 13 og tænkte, at om et år kan jeg nok få min forretning til at være 50/50 på mine ydelser; administration og terapi. Det blev så transformeret til NUL i løbet af dagene, samtalerne og strabadserne – og jeres helt fantastiske støtte. I morgen er det to uger siden, vi kom hjem, og allerede i denne uge ligger min omsætning på en 60/40 fordeling – vel at mærke med 60 på terapi, som er det, jeg allerhelst vil lave.”

Pia Kidmose, deltager på WalkAway i 2021