En god dag på kontoret

Den 23. september 2020 var en god dag! Her fik vi, Mads og Majbritt, beskeden om, at Velliv Foreningen, der arbejder for, at flere danskere får et godt liv med overskud, sætter en solid hånd i ryggen på vores projekt ”WalkAway – Forebyggelse, Frirum og Fællesskab”. Projektets formål er at sætte den mentale sundhed hos ejerledere af små og mellemstore virksomheder i centrum med langtidsholdbar mental robusthed som mål og udvikling på gåben som middel.

WalkAway skal:

  • Give deltagerne oplevelsen af vigtigheden af et mentalt frirum i hverdagen
  • Styrke deres mentale robusthed med det sigte at forebygge ensomhed i positionen som ejerleder
  • Udbygge og styrke netværket for deltagerne med henblik på at skabe socialt og mentalt overskud og handlekraft hos den enkelte
  • Arbejde med konkrete udfordringer og trække på de samlede ressourcer på tværs af fagligheder Understøtte afsmittende effekter af deltagernes arbejde til gavn for virksomhedens udvikling

Den 3. november mødes vi med de 18 ejerledere, der i første omgang har rakt hånden i vejret og vist interesse for at deltage i projektet, der blandt andet kommer til at indeholde Kick Off, Indiviuel forberedelse, WalkAway I, Walk The Talk, WalkAway II og Kick Out.

Vi glæder os til at komme i gang!

Vildt glade hilsner

Mads Krarup (erhvervspsykolog, Organisationskonsulenterne) & Majbritt Mikkelsen (netværk, kommunikation & initiativtager til WalkAway)

Er WalkAway noget for dig?

Find ud af det med det samme. Tilmeld dig her og få første screening af dig som WalkAway’er lige om lidt. Og bare rolig – nul spam. Det har vi slet ikke tid til.