Erhvervsfolk går sig stærkere

Den 28. april 2021 ramte den anden artikel om WalkAway avisen, hvor erhvervsredaktør Peter A. Sørensen og fotograf Martin Ballund fra Midtjyllands Avis tog med på en gåtur rundt om Almind Sø sammen med to af deltagerne på WalkAway. Asger og Susanne er ledere på hver deres måde, men alligevel er det muligt at lave virksomhedsudvikling sammen.

– Det tiltaler mig at komme ud blandt nogle andre mennesker, der er meget forskellige fra mig selv og så få nogle input – både på virksomhedsudvikling og personlig udvikling. Vi ser tingene meget forskelligt, men bøvler med lidt de samme ting. Min første tanke var, at det var svært at få tid til »Walk Away«, men det er koncentreret udvikling, hvor vi fem dage ad gangen er indkapslet i den her gruppe. Det kan bare noget i forhold til for alvor at arbejde med udvikling, siger Asger Dissing Munk.

 

Læs hele artiklen her. 

Er WalkAway noget for dig?

Find ud af det med det samme. Tilmeld dig her og få første screening af dig som WalkAway’er lige om lidt. Og bare rolig – nul spam. Det har vi slet ikke tid til.