Så er vi i gang!

Den 3. november holdt vi første møde med deltagerne på WalkAway forløbet, der med Velliv Foreningen i ryggen kommer til at handle om at sætte fokus på mental sundhed. Kort fortalt: Den mentale sundhed hos 18 ejerledere sættes i centrum med langtidsholdbar mental robusthed som mål og udvikling på gåben som middel.

Deltagerne på WalkAway forløbet i 2021 er vidt forskellige; her er mureren, fysioterapeuten, anlægsgartneren, konsulenten, bankdirektøren, psykologen og mange flere. Fælles for dem er ønsket om at udvikle sig selv og deres virksomheder, imens de mærker hvad dét at gå kan gøre for egen krop og for netværksdannelsen og fællesskabet.

Mødet blev blandt andet brugt på en smuk gåtur til en grøn plet i Silkeborg, hvor deltagerne fik smag for, hvordan vi kommer til at arbejde i 3-personers grupper, når vi skal af sted på tur. Samtidig blev der lejlighed til at stille spørgsmål om alt fra, hvorfor WalkAway hedder WalkAway til valg af vandrestøvler og strømper.

Henover vinteren kommer til vi til at “træne” sammen på gåture i Midtjyllands smukke natur. Det er en oplagt måde at lære hinanden at kende, samtidig med at formen bliver bedre og klar til den første WalkAway, der sandsynligvis kommer til at gå til Bornholm.

Her er, hvad Velliv skriver om vores projekt: https://www.vellivforeningen.dk/for-ansoegere/projekter/walkaway-forebyggelse-frirum-og-faellesskab/

PS: Vi har 1 plads tilbage på forløbet, der starter i foråret 2021. Er du nysgerrig, så ring til Majbritt på 21 45 15 10 eller Mads på 20 43 44 90.

 

Er WalkAway noget for dig?

Find ud af det med det samme. Tilmeld dig her og få første screening af dig som WalkAway’er lige om lidt. Og bare rolig – nul spam. Det har vi slet ikke tid til.