Hvad er WalkAway?

WalkAway er et koncept for dig, der vil udvikle dig selv i fællesskab med andre. Du kan være virksomhedsejer, leder, ledende medarbejder eller del af et team eller en gruppe, som har brug for at skabe forandringer i forhold til en konkret og aktuel problemstilling eller udfordring – noget du eller I har brug for at flytte på.

 

H?: Fokus, Fællesskab og Frirum er omdrejningspunkterne i WalkAway

Fokus handler om at stille skarpt på en konkret og aktuel problemstilling eller en udfordring, som du eller din organisation gerne vil ændre på.

Fællesskab giver gensidig forpligtigelse og lyst til at løfte blikket hos hinanden med det sigte at skabe blivende forandringer i hverdagen.

Frirum er vigtigt i en travl hverdag. Det er både sundt, fedt og forløsende at trække stikket og sætte sig i helikopteren for at genvinde overblikket – eller hvem ved, måske få sig et nyt.

 

(ET BILLEDE PÅ TVÆRS?)


Sådan arbejder vi på WalkAway

At gå kommer med en lang række fordele (internt link til artikler). En af fordelene ved at gå sammen med andre er, at dialogen har det med at gå let og ubesværet, og deraf opstår der ofte en høj grad af fortrolighed mellem de mennesker, som bevæger sig fremad skulder ved skulder.

På WalkAway bliver alle deltagere klædt på med konkrete værktøjer til at kaste kontruktivt lys på hinandens udfordringer, imens de går. Du kommer til at arbejde sammen med de andre i trioer eller duoer og får samtidig plads og rum til egentid og refleksion. Undervejs bliver du positivt forstyrret af Mads og Majbritt, som på forhånd har sammensat grupperne ud fra, hvad der kan skabe mest værdi for hver enkelt deltager.

Når vi arbejder på den måde – som detektiver på hinandens udfordringer – bliver det hurtigt naturligt at involvere sig, og fremfor at læne sig tilbage og tage imod bliver det nærmest uundgåeligt at gøre det modsatte; at træde skridtene frem for at hjælpe hinanden videre. Alles roller er dermed lige vigtige, og ad den vej opstår der et stærkt fællesskab – både i hver enkelt gruppen og i den store gruppe som helhed. 

Det fælles detektivarbejde munder ud i en konkret handleplan med realistiske deadlines for, hvornår du skal tage action på de ting, der er kommet ud af gåturene. 

 

 

 

WalkAway er lig med god samhørighed. Alle er med for at byde ind med noget, selvom vi kommer med vidt forskellige udfordringer – og det er fedt! At opleve at de andre byder sig til med ideer og løsninger, og at du også selv gør det, giver nye perspektiver. Turen gav mig anledning til at handle på noget af det, der før kun var i overvejelserne, men WalkAway har især også givet plads til nye målsætninger.

Stine Engelsen

Vin & Vin, Silkeborg

Man kommer i dybden med sit emne på en nem måde. Og så er det en fed måde at arbejde på, som er nem at nedbryde problemstillinger på, og hvor den pinlige tavshed ikke opstår, fordi det er naturligt med en tænkepause, hvor man tager sig et kig ud over landskabet
Christian Brendstrup

Christians Anlæg

Er du klar, så giv Majbritt et kald på 2145 1510 eller send en mail på hej@walkaway.dk og få mere at vide om den næste WalkAway.

Keep walking…

Mads & Majbritt