WalkAway forløb for virksomheder

Forløb for virksomheder med gående sparring er stadig i sin spæde start. Mange er skeptiske, for hvad nu hvis vigtig viden går tabt undervejs, når det er svært at tage referat? Og hvordan og hvor hurtigt kan vi måle outputtet? Ja, og der går jo også kostbar tid væk fra de primære arbejdsopgaver.

I WalkAway er det vores oplevelse, at når virksomheder tør droppe deres indvendinger og se stort på målbarheden lige her og nu, ja så får gevinsterne en helt anden karakter. For når vi snører skoene  og i fællesskab sætter det ene ben foran det andet, så er der plads til at magien kan opstå. Deltagerne ser og oplever hinanden på en andre måder end i hverdagen – det kan være noget så simpelt som at se en kollega i flade sko fremfor høje, at en kollega har en anden farve jakke på, at håret pludselig blæser fra en ny vinkel, og at der kommer en anderledes farve i kinderne. På en gåtur sammen bliver der automatisk højere til loftet og kortere til grinet – og dermed er vejen banet for også at kunne tage de mere alvorlige snakke, når de melder sig – for det gør de som regel. Det var oprindeligt sådan, at hele ideen om WalkAway opstod.

Skræddersyede forløb for virksomheder

WalkAway er for virksomheder eller organisationer, der har lyst til at tænke forløb, kurser eller workshops helt ud af mødelokalerne. Der er (næsten) ikke grænser for, hvordan et forløb kan skrues sammen, så længe åbenheden og lysten til at gøre noget andet er til stede.

I Jyske Bank i Silkeborg dannede en medarbejderundersøgelse i en af bankens afdelinger afsæt for et forløb på fire formiddage på gåben. Afdelingens 10 medarbejdere gik sammen med Majbritt gennem skove og langs søer, imens der blev taget  livtag med nogle af de udfordringer, der var tilstede i gruppen som følge af store strukturmæssige forandringer. Formiddagene var designet forskelligt afhængig af sigtet for den enkelte dag op imod det overordnede mål med forløbet.

Og hvordan gik det så?

“Indhold på forløbet var så tæt på den daglige opgaveløsning, at de forskellige greb og værktøjer kunne tages i anvendelse i samme sekund, de blev lært”

“Når vi flytter os ud i det fri – sætter det også dialogerne fri. Naturen gør noget ved os, og det blev der draget stor nytte af i forløbet”

“Et fascinerende forløb, hvor den fulde effekt løbende viste sig over tid ved små observationer af nye måder at tilgå emner og dialoger på – nærmest som gaven, der bliver med at give”

“At gennemføre et forløb med så stor professionalisme, at indholdet løbende tilpasses deltagernes behov og præferencer – det er imponerende!”

“Majbritts anerkendende tilgang og respekt for hver enkelt deltager betød, at selv svære emner blev belyst og bearbejdet på en meget behagelig og tryg facon”

“Majbritt er en dybt engageret og kompetent facilitator. Hendes energi smitter i den grad!”

WalkAway for virksomheder er et oplagt sted at starte en forandring. Har I også fået lyst til at gøre noget andet end det, I plejer, så kommer vi gerne og fortæller om mulighederne for WalkAway for jeres virksomhed eller organisation. Det er nemlig slet ikke så svært. I skal bare lige i gang.

Skriv til os på hej@walkaway.dk og lad os sammen sætter tankerne på gled.

Gående hilsner
Mads og Majbritt

PS: Er du nysgerrig på vores baggrunde for at lave WalkAway, kan du kigge forbi Majbritt her og Mads her