Hvad-er-walkaway

Har du spørgsmål til WalkAway?

Vi ved, at der kan være spørgsmål til WalkAway, alt afhængig af hvilken form en WalkAway har. Her har vi svaret på de spørgsmål, de fleste stiller og som oftest vedrører vores WalkAway Classic ud af landet.

Har du andre spørgsmål omkring WalkAway Classic, TankeGang eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Skal jeg have et knivskarpt fokus, før jeg melder mig på en WalkAway?

Nej – er det korte svar. Frem mod en WalkAway, hvad enten det er en tur til udlandet eller et forløb herhjemme, bruger vi tiden til at skærpe og afklare, hvad der er vigtigt for dig at arbejde med. Vi kan hjælpe dig med at finde fokus på et emne, som er konkret, aktuelt og betydningsfuldt for dig. Det vigtigste er at du har lyst til at arbejde med dig selv og/eller din organisation.

Hvor langt går man på en WalkAway?

Som revisorer siger; det kommer an på. Distancerne på vores ture afhænger af terræn, vejrlig og de opgaver, vi arbejder med på den enkelte dag. Oftest går vi 4-6 timer, hvilket svarer til 15-25 km. Distancen er mindre vigtig for os, da WalkAway ikke handler om at gå langt, men om at gå godt. 

Skal jeg have specielt udstyr?

Nej. Du kan nøjes med praktisk tøj og et par gode sko, som du føler dig godt tilpas i på bakker, på strand og i skov. Vi har haft deltagere, der har klaret en uges gåture i jeans og løbesko, og deltagere, som kommer i alt fra løbetights til fuldt friluftsudstyr.

Hvordan bor vi?

På vores rejser foregår indkvartering som udgangspunkt på dobbeltværelser. Vores erfaring er, at deltagerne er glade for de dialoger, der naturligt opstår på værelserne, samtidig med at man kan støtte hinanden i overvejelser eller spørgsmål, som skal afklares undervejs. 

Hvad nu, hvis jeg ikke er sikker endnu?

Er du ikke sikker på, om WalkAway er noget for dig? Vi hjælper gerne med at svare på spørgsmål, så du kan tilmelde dig med ro i sindet. Du kan altid skrive på hej@walkaway.dk, så svarer Mads eller Majbritt hurtigt på dine spørgsmål. Du kan også altid ringe til os.

Tilmelding og betaling

Du tilmelder dig i første omgang ved at skrive til os på hej@walkaway.dk. Betaling foregår i 2 rater, hvor faktura for rate 1 fremsendes ved tilmelding. Rate 2 betales senest 45 dage før afrejse, idet vi her skyder WalkAway i gang med et Kick Off.