WalkAway – skræddersyede forløb

Brug de succesfulde WalkAway-værktøjer i din virksomhed eller organisation

WalkAway-værktøjerne fungerer både, når forskellige virksomheder vil udvikle sig sammen på TankeGang eller WalkAway – og når I har ekstraordinære behov i virksomheden.

Det kan være, hvis I:

  • Har brug for teamudvikling for at samle en personalegruppe – evt. i forbindelse med en sammenlægning
  • Ændrer strategi og vil sikre, at alle de gode ideer er gennemtænkte, før I træffer vigtige beslutninger
  • Vil planlægge en udviklende optakt før en kursusdag, et personalemøde eller måske en julefrokost

Helt kort består konceptet af gåture med faciliterede sparringsøvelser og spørgsmål.

Sparringsøvelserne laves i grupper af enten to eller tre personer eller alene. Vi matcher jer løbende og supplerer med nye værktøjer, så I altid har fremdrift og refleksion i samtalen. Værktøjerne er både nye og kendte – samt værktøjer, vi har forfinet, så de passer til WalkAway-konceptet.

At bevæge sig og få frisk luft, nye værktøjer og nye samtalepartnere, er den perfekte model for at tænke store tanker. Værktøjerne kan bruges både til at lægge strategien og til at sætte konkrete tiltag i gang.

Priseksempler på skræddersyede forløb

2½ times skræddersyet WalkAway med fokus på, hvordan et team kan arbejde mere effektivt.
8.000,- kr. ekskl. moms

6 timers skræddersyet WalkAway for ledergruppe med fokus på, rekruttering og fastholdelse af de relevante kompetencer.
12.000,- kr. ekskl. moms

2 dages skræddersyet WalkAway for ejergruppen med fokus på, hvordan virksomheden organiseres bedst muligt efter en sammenlægning.
30.000,- kr. ekskl. moms (inkl. overnatning og forplejning)

For at sikre jeres succes med et skræddersyet forløb, holder vi et forberedende møde, før vi lægger os fast på programmet.
Vi stiller os gerne til rådighed med ideudvikling og sparring, så I får det mest optimale forløb med det ønskede output.

WalkAway som skræddersyet forløb er et oplagt sted at starte en forandring. En indledende dialog starter ved at skrive til os på hej@walkaway.dk

Og hvordan gik det så?

“Indhold på forløbet var så tæt på den daglige opgaveløsning, at de forskellige greb og værktøjer kunne tages i anvendelse i samme sekund, de blev lært”

“Når vi flytter os ud i det fri – sætter det også dialogerne fri. Naturen gør noget ved os, og det blev der draget stor nytte af i forløbet”

“Et fascinerende forløb, hvor den fulde effekt løbende viste sig over tid ved små observationer af nye måder at tilgå emner og dialoger på – nærmest som gaven, der bliver med at give”

“At gennemføre et forløb med så stor professionalisme, at indholdet løbende tilpasses deltagernes behov og præferencer – det er imponerende!”

“Majbritts anerkendende tilgang og respekt for hver enkelt deltager betød, at selv svære emner blev belyst og bearbejdet på en meget behagelig og tryg facon”

“Majbritt er en dybt engageret og kompetent facilitator. Hendes energi smitter i den grad!”

Skal vi ringe dig op?

11 + 10 =