WalkAway

Faciliteret vandring over flere dage med fokus på din virksomhed eller organisation

WalkAway er til dig, der vil gøre det bedste for din virksomhed, eller organisation. WalkAway er for dig, der måske allerede har profiteret af TankeGang, og som nu virkelig vil rykke ved at investere i et internatforløb over flere dage, hvor du tænker store tanker og lægger strategier side om side med andre ambitiøse virksomhedsejere.

På WalkAway får du frisk luft til hjernen hele dagen. Undervejs matcher vi dig og de andre deltagere efter, hvem der vil få mest muligt af hinandens kompetencer og perspektiver. I får løbende nye opgaver og værktøjer, samt sparrer kvalificeret og effektivt med hinanden. Værktøjerne, vi bruger i WalkAway, er både nye og kendte ledelses- og strategiværktøjer. Du vil sikkert møde nye versioner af de værktøjer du kender, men tilpasset udviklingsprocessen og de faciliterede gåture.

Vi bruger især to slags værktøjer:

  • Effektive strategiværktøjer, hvor målet er, at du finder en løsning
  • Hjernepauser, hvor du arbejder med dine værdier og dit drive og bliver klogere på, hvad der motiverer dig

Vores måde at kombinere værktøjerne på er din garanti for langtidsholdbare resultater.

Strategien sikrer resultater

WalkAway er mere end en tur med en pakket kuffert. Vi indleder med et online-kick off, hvor du får sat ansigt på de andre deltagere og får planlagt, hvordan du får det ønskede udbytte. Vores online-kick out sikrer, at du følger din strategi og din plan.

På kick off introducerer vi jer for GROW-modellen, som hele WalkAway bygger på:

Goal: Hvad vil du?
Reality: Hvor er du nu?
Options: Hvilke muligheder har du?
Will – eller Wrap Up: Hvad vil ud gøre?

Det er også på kick off, at vi introducerer vores fælles LinkedIn gruppe, hvor vi alle er connectet.

Med de tre elementer, kick off, tur og kick out, får du flere måneders udvikling, hvor vi understøtter og motiverer dig hele vejen.

Du bestemmer selv, hvad du vil arbejde med

Målsætningerne kan eksempelvis være:

  • Skal jeg udvide min virksomhed, eller skal vi specialisere os i en smallere niche eller målgruppe?
  • Skal jeg sælge en del af virksomheden fra?
  • Hvordan organiserer jeg afdelingen/organisationen bedst i forhold til de nye opgaver?
  • Skal jeg etablere en helt ny virksomhed?
  • Hvordan skal det næste store projekt defineres?

Vi sparrer gerne med dig om din målsætning og businesscase, hvis du har brug for at skærpe dit fokus.

Når du tilbringer alle dine vågne timer med andre mennesker, der også udvikler deres organisation, bliver du uundgåeligt inspireret, imens I sparrer med hinanden. At være sammen med andre, deres gode ideer og store tanker er godt brændstof for dine egne ambitioner, dit drive og din ideudvikling.

Føler du dig presset?

Ledelseslitteraturen er fyldt med idealer om, hvad ledere skal leve op til, og listen af kurser inden for lederudvikling er lang. Som leder forventes det, at du kan skabe resultater i uklare kontekster præget af modsatrettede krav. Er du leder i en større virksomhed, skal du oversætte topledelsens strategier, så de giver mening for dine medarbejdere. Samtidig skal du kunne forvalte dit ledelsesrum og dit handlerum på en måde, hvor du kan navigere i krydspresset mellem loyalitet og autenticitet. Som leder skal du sætte retning, være forandringsagent og rollemodel. Det hele skal du evne at gøre med engagement, energi og tro på, at det alting nok skal gå. Hvem sagde potentielt arbejdspres?

Er du ejerleder, kan arbejdspresset handle om, at bolden ofte ender hos dig, da du jo ”er den”. Måske er du stifter af virksomheden og den, der i sidste ende står med de fleste både store og små beslutninger. Du skal gøre dig overvejelser om alt fra nye processer til markedsføringstiltag eller investeringer. Du skal sørge for, at revisoren modtager alle papirer til aftalt tid, og så er der også lige en anmeldelse på TrustPilot, du skal forholde dig konstruktivt til. Ja, og en langtidssygemeldt medarbejder, som venter på afklaring. Din kalender sander til i beslutninger og bekymringer, men alligevel får du ikke trådt ud af driften for at skabe overblik og trække fornyet luft ind. 

Det er koldt på toppen

Sætningen er velkendt, når emnet falder på lederskab og lederudvikling – og ikke uden grund. Mange ledere får alt for sjældent gjort alvor af at sparre med andre ligesindede, enten på grund af tidspres, eller fordi det kan opleves sårbart at blotte sig. Det er grænseoverskridende at dele ud af det, som er svært, hvilket resulterer i, at de som ledere sidder alene tilbage med bekymringer, tanker og overvejelser. Og jo længere tid der går, jo sværere bliver det at lukke op for posen. Lederudviklingen lader vente på sig.

Har vi ambitioner om at blive bedre til noget, kræver det øvelse. I WalkAway handler lederudvikling om at rette fokus på dit personlige lederskab, om at øve dig i lukke op, tune ind og bevæge dig fremad i fællesskab med andre. Hvilke andre kurser eller uddannelser i lederudvikling du har gennemgået er underordnet.

Du vil opleve, at andre ledere uanset branche ofte deler nogle af de samme udfordringer som dig, og jo bedre du bliver til at melde ærligt ud, jo mere ufarligt og givende vil du opleve, at sparringen med andre ledere bliver. WalkAway er din direkte adgang til et netværk af tætte relationer, der kan være dine fortrolige hænder i ryggen, når et WalkAway forløb er slut og din egen lederudvikling skal tages til næste step.

Skal vi ringe dig op?

13 + 4 =