Hvad er WalkAway?

WalkAway – 360 graders virksomhedsudvikling på gåben er i al sin enkelthed et koncept for dig, der har lyst til at udvikle dig selv i fællesskab med andre. Du kan være virksomhedsejer, leder, ledende medarbejder eller del af et team eller en gruppe, som har brug for at skabe forandringer i forhold til en konkret og aktuel problemstilling eller udfordring – noget du eller I har brug for at flytte på.

WalkAway bygger på FOKUS, FÆLLESSKAB og FRIRUM og er et anderledes, afslappet, fokuseret og energifyldt forum med højt til loftet, masser af udsyn og fælles fremdrift. At have lyst til at gå er en klar fordel, men du behøver ikke have travet hverken Caminoen, Camønoen eller Hærvejen tynd for at kunne være med. Her er plads til både vandrestøvler, kondisko, Fjallräven og forvaskede cowboybukser.

Bag WalkAway står erhvervspsykolog Mads Krarup og netværksfacilitator Majbritt Mikkelsen. Dem kan du se mere om her.

 

3 x WalkAway

WalkAway, TankeGang og skræddersyede forløb.

WalkAway

WalkAway er dér det hele startede.

WalkAway er et internat forløb i Danmark eller udlandet, hvor I arbejder med en udfordring før, under og efter opholdet.

Læs mere om WalkAway

TankeGang

TankeGang består af 2 gåture af 2 timers varighed.

TankeGang er egnet til dig, der vil se, hvad modellen kan, før du tilmelder dig WalkAway eller booker et skræddersyet forløb til din virksomhed eller organisation.

Læs mere om TankeGang

Skræddersyede forløb

Et skræddersyet forløb kan målrettes en afdeling, en virksomhed eller en anden afgrænset gruppe. Et forløb kan være alt fra en 2 timers sparringsgåtur før et ledelsesseminar til en uge på Grønland, hvor faciliteret vandring og samtale er omdrejningspunktet for en større proces.

Læs mere om skræddersyet WalkAway

 Alle planlagte WalkAway begivenheder finder du i WalkAway årskalenderen.

WalkAway handler om Fokus, Fællesskab og Frirum 

 

  • FOKUS handler om at stille skarpt på en konkret og aktuel problemstilling eller en udfordring, som du eller din organisation gerne vil ændre på
  • FÆLLESSKAB giver gensidig forpligtigelse og lyst til at løfte blikket hos hinanden med det sigte at skabe blivende forandringer i hverdagen
  • FRIRUM er vigtigt i en travl hverdag. Det er både fedt, forfriskende og forløsende at trække stikket og sætte sig op i helikopteren for at genvinde overblikket – eller måske få sig et nyt

Sådan arbejder vi med gående sparring på WalkAway

At gå kommer med en lang række fordele. En af fordelene ved at gå sammen med andre er, at dialogen har det med at gå let og ubesværet. Vores erfaring er, at der opstår en høj grad af fortrolighed mellem de mennesker, som bevæger sig fremad skulder ved skulder. Det kender du måske fra en gåtur med en god ven, dit barn eller en kollega. Barrierer nedbrydes, og der opstår et ligeværd gennem den naturlige fremdrift.

På WalkAway bliver alle deltagere klædt på med konkrete, gennemprøvede værktøjer blandt andet fra coachingens verden til at kaste kontruktivt lys på hinandens udfordringer, imens de går. Du kommer til at arbejde sammen med de andre deltagere i trioer eller duoer og får samtidig plads og rum til egentid og refleksion. Undervejs i den gående sparring bliver du positivt forstyrret af Mads og Majbritt, som på forhånd har sammensat grupperne ud fra, hvad der kan skabe mest værdi for hver enkelt deltager.

Gående sparring der involverer alle

Når vi arbejder på den måde – som detektiver på hinandens udfordringer – bliver det hurtigt naturligt at involvere sig i hinanden. Fremfor at læne sig tilbage og tage imod bliver det uundgåeligt at gøre det modsatte; at træde ikke bare ét, men mange skridt frem for at hjælpe hinanden godt videre. Alles roller er dermed lige vigtige, og ad den vej opstår der stærkte fælleskaber – både i hver enkelt gruppe og i den store gruppe som helhed.

Det fælles detektivarbejde munder ud i en konkret handleplan med realistiske deadlines for, hvornår du skal tage action på de ting, der er kommet ud af gåturene.

WalkAway er lig med god samhørighed. Alle er med for at byde ind med noget, selvom vi kommer med vidt forskellige udfordringer – og det er fedt! At opleve at de andre byder sig til med ideer og løsninger, og at du også selv gør det, giver nye perspektiver. Turen gav mig anledning til at handle på noget af det, der før kun var i overvejelserne, men WalkAway har især også givet plads til nye målsætninger.

Stine Engelsen

Vin & Vin, Silkeborg

På WalkAway kommer du i dybden med dit emne på en god måde. Det er fedt at arbejde, imens du går, idet problemstillinger nemt nedbrydes, og den pinlige tavshed ikke opstår, fordi det er naturligt med en tænkepause, hvor man tager sig et kig ud over landskabet. Nu har jeg været afsted tre gange og skal helt sikkert med igen!

Christian Brendstrup

Christians Anlæg

Er du nysgerrig på at vide mere om, hvad gående sparring med WalkAway eventuelt kan gøre for dig eller jer, så skriv til os på hej@walkaway.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer og går også gerne en tur, hvis vi skal holde et afklarende møde.

Gående hilsner Mads og Majbritt
#KeepWalking